KURSUS TANAMAN BUAH-BUAHAN TEMPATAN & MAJLIS PENUTUP PROGRAM BERSAMA AADK | University Community Transformation Centre (UCTC)
» NEWS » KURSUS TANAMAN BUAH-BUAHAN TEMPATAN & MAJLIS PENUTUP PROGRAM BERSAMA AADK

KURSUS TANAMAN BUAH-BUAHAN TEMPATAN & MAJLIS PENUTUP PROGRAM BERSAMA AADK

Sesi kelas teori pasca tuai hasil buah-buahan tempatan oleh Dr. Azizah Misran (Jab. Sains Tanaman, Fakulti Pertanian) dan teknik pemasaran hasil oleh Prof. Madya Dr. Norsida Man (Jab. Teknologi Pertanian, Fakulti Pertanian) bagi hari terakhir Program Latihan Kemahiran Pegawai AADK: Kursus Tanaman Buah-buahan Tempatan.

Majlis penutup program telah disempurnakan oleh Timbalan Naib Canselor Jaringan Industri dan Masyarakat; YBhg. Prof. Ir. Dr. B.T. Hang Tuah Baharudin dan Timbalan Pengarah UCTC; Prof. Madya Dr. Khairul Mazmi Ahmad. Turut bersama para pegawai pengiring dari Ibu Pejabat Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK).

Jutaan terima kasih dan penghargaan kepada pihak Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK), para peserta dari Pusat Pemulihan Penagihan Narkotik (PUSPEN), tenaga pakar pengajar Pusat Pertanian Putra dan Fakulti Pertanian UPM.

Date of Input: 08/04/2022 | Updated: 08/04/2022 | k_mhafis

SXETVAW~