Bas Pengembangan PUTRA | PUSAT TRANSFORMASI KOMUNITI UNIVERSITI
» PERKHIDMATAN » Bas Pengembangan PUTRA

Bas Pengembangan PUTRABas Pengembangan PUTRA merupakan salah satu daripada program jalinan masyarakat berasaskan khidmat nasihat dan rundingan untuk mendekati masyarakat secara langsung. Melalui pendekatan ini, khidmat pengembangan dalam bidang yang relevan dapat diberikan kepada kumpulan sasar di kawasan yang terpilih. Program pengembangan universiti ini dilaksanakan secara perkongsian pintar bersama-sama PTJ lain di UPM dalam pelbagai kluster dan agensi setempat yang berkaitan.

Program Pengembangan UPM melalui bas Pengembangan PUTRA adalah hasil kesinambungan dari pelbagai aktiviti pengembangan yang telah dilaksanakan oleh UPM dalam menyelesaikan permasalahan berkaitan yang dihadapi oleh golongan sasar dan agensi pembangunan di beberapa tempat di seluruh negara. 

Bas Pengembangan PUTRA berkonsepkan "UPM bergerak" turut dilengkapi dengan peralatan seperti makmal mini diagnosis, bahan rujukan, ruang perbincangan dan lain-lain. Selain itu program akan disertai dengan klinik pakar, pameran serta pertunjukan kaedah yang relevan dengan komuniti.

PERMOHONAN BAS PENGEMBANGAN PUTRA 

  1. Prosedur Penggunaan Bas Pengembangan PUTRA
  2. Borang Tempahan Bas Pengembangan PUTRA
  3. Borang Aktiviti Bas Pengembangan PUTRA

 

Sila hantarkan borang berkenaan yang lengkap di isi kepada:

Urusetia Bas Pengembangan PUTRA
Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC)
Bangunan Jaringan Industri dan Masyarakat (JINM)
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang, Selangor
Fax    : 03-9769 4114 / 4107
Tel     : 03-8947 1816/ 1848
Email : uctc_all@upm.edu.my
 

Kemaskini:: 20/11/2020 [zaidi_tajuddin]

PERKONGSIAN MEDIA

B1606178672