Metodologi Komunikasi Pengembangan Tingkat Profesionalisma Staf Lembaga Lada Malaysia | PUSAT TRANSFORMASI KOMUNITI UNIVERSITI
» BERITA » Metodologi Komunikasi Pengembangan Tingkat Profesionalisma Staf Lembaga Lada Malaysia

Kuching , 5 Julai 2018 -  Kursus Kemahiran Komunikasi Pengembangan Pertanian merupakan sesi pemindahan ilmu yang dikendalikan oleh Pusat Transformasi Komuniti Universiti UPM  (UCTC UPM). Sesi pemindahan ilmu ini telah diadakan di Hotel Grand Continental, Kuching hari ini.

Seramai 22 orang pegawai Lembaga Lada Malaysia telah terlibat di dalam kursus ini; yang bertujuan untuk meningkatkan kefahaman peserta tentang konsep, prinsip dan etika pengembangan dalam pembangunan komuniti setempat. Sesi pemindahan ilmu ini juga telah membuka minda serta meningkatkan profesionalisma di kalangan peserta seterusnya pengamalan di tempat kerja dan dilapangan.

Tarikh Input: 06/08/2018 | Kemaskini: 06/08/2018 | zaidi_tajuddin

SXEaQAd~