Garden 8 Di Taman Perwira | PUSAT TRANSFORMASI KOMUNITI UNIVERSITI
» BERITA » Garden 8 di Taman Perwira

Garden 8 di Taman Perwira

Kebun komuniti dan pertanian bandar bukan suatu yang sukar untuk dilaksanakan. Asalkan ada kemahuan dan semangat, serta kerjasama antara jiran tetangga, pasti kebun komuniti akan terhasil.

Garden 8 di Taman Perwira, Gombak Setia merupakan Rakan Kebun Komuniti UCTC UPM yang boleh dijadikan sebagai rujukan dan panduan jika ada yang ingin mempelajari untuk bercucuk tanam.

Garden 8 telah dijemput untuk ditemubual oleh BERNAMA TV distudio BERNAMA pagi ini untuk berkongsi kejayaan dalam membangunkan kebun komuniti Garden 8.

Semoga perkongsian ini akan menjadi inspirasi buat seluruh rakyat Malaysia untuk memulakan aktiviti bercucuk tanam di kawasan kediaman masing-masing.

Terima kasih Garden8 kerana memberikan aura yang psoitif dalam pertanian bandar dan Tahniah di atas kejayaan ini.

UCTC UPM sentiasa membantu komuniti yang memerlukan khidmat nasihat dan ilmu dalam membangunkan pertanian bandar dan kebun komuniti.

#BerilmuBerbakti

#uctcupm