Dari Meja Pengarah | PUSAT TRANSFORMASI KOMUNITI UNIVERSITI
» MENGENAI KAMI » Maklumat Korporat » Dari Meja Pengarah

Dari Meja Pengarah

 

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh, salam sejahtera dan Salam 1 Malaysia.

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana mengunjungi laman web Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC), UPM. Luangkan sedikit masa anda untuk mengenali kami dan perkhidmatan serta aktiviti di UCTC UPM.

Untuk makluman, UCTC UPM adalah sebuah entiti di bawah Universiti Putra Malaysia (UPM) yang bertanggungjawab memantapkan perkhidmatan perundingan UPM dalam pelbagai bidang kepakaran seperti pembangunan komuniti, pengembangan pertanian, pembangunan keusahawanan serta pemajuan profesional dalam memenuhi keperluan modal insan negara.

Penubuhan UCTC UPM adalah bertujuan untuk menggerakkan sumber fizikal dan kepakaran intelektual yang terdapat di UPM bagi mentransformasi masyarakat setempat. Melalui UCTC UPM dapat mengurangkan jurang dan sempadan antara UPM dan komuniti setempat dan mendekatkan warga kampus dengan komuniti.

Saya berharap segala informasi yang disediakan akan dapat memudahkan warga kampus dan pelawat berurusan dengan kami dalam menjalankan tugas-tugas di dalam dan di luar kampus.

Akhir kata kami dari UCTC UPM akan berusaha memperbaiki dan mempertingkatkan lagi mutu laman web kami supaya lebih berinformasi kepada seluruh warga kampus dan pelawat.

Sekian, terima kasih


Pengarah
Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC)
Universiti Putra Malaysia

 

 

Kemaskini:: 18/11/2020 [zaidi_tajuddin]

PERKONGSIAN MEDIA

PUSAT TRANSFORMASI KOMUNITI UNIVERSITI
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03-9769 1805/ 1806
03-8946 4107/ 4114
B1606180391