Jerayawara UCTC UPM Ke Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Dalam Pelaksanaan Program Komuniti Berimpak Tinggi | PUSAT TRANSFORMASI KOMUNITI UNIVERSITI
» BERITA » Jerayawara UCTC UPM ke Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu dalam Pelaksanaan Program Komuniti Berimpak Tinggi

Bintulu, 18 Julai 2018 - Pihak pengurusan Pusat Transformasi Komuniti Universiti - UCTC UPM yang diwakili oleh Pengarah, Prof. Dr. Mansor Abu Talib dan Timbalan Pengarah, P.M Dr. Faez Firdaus Jesse Abdullah telah mengadakan sesi perkongsian KPI Jaringan Industri dan Masyarakat (skop JINM) di Kampus UPM Bintulu. Sesi ini dihadiri oleh pengurusan tertinggi dan staf UPMKB. Turut di adakan taklimat penggunaan Sistem ICRIS oleh En. Hisyamuddin Hashim & Puan Hairunnisak Jalil kepada warga kampus.

Tarikh Input: 07/08/2018 | Kemaskini: 07/08/2018 | zaidi_tajuddin

SXEUSAx~