Special Research Of Knowledge Transfer Programme (KTP) | University Community Transformation Centre (UCTC)
Special Research of Knowledge Transfer Programme (KTP)

Serdang, 28 September 2016 - Satu kumpulan penyelidik Kajian Khas KTP yangdiketua oleh ProfDr. Roselina ahmad Saufi dari UTM telah hadir bagi menjalankankutipan data secara kumpulan fokus (FGD) bersama pemegang- pemegang geranUniversiti Awam di Malaysia. Pada 28 September, kumpulan ini telah hadir ke UCTC UPM untuk menjalankan aktiviti kajian tersebut yang berlangsung selama 2jam

Seramai  15 orang akademia dan Graduate Inern (GI) telah hadir ke sesi kajian keberkesanan tersebut yang terdiri dari ketua projek rolling 1 ke roliing 5 KTP. Kajian telah dibahagi kepada 2 kumpulan iaitu kumpulan akademia dan kumpulan GI. hasil kajian akan dikongsikan dengan semua Universiti Awam (UA) apabila aktiviti kajian di UA lain selesai dan di analisa.

Updated:: [zaidi_tajuddin]

AACSB International SIRIM UKAS