PROGRAM PEMBANGUNAN KERJAYA & KURSUS JANGKA PENDEK BERSAMA AADK PETALING JAYA | University Community Transformation Centre (UCTC)
» NEWS » PROGRAM PEMBANGUNAN KERJAYA & KURSUS JANGKA PENDEK BERSAMA AADK PETALING JAYA

PROGRAM PEMBANGUNAN KERJAYA & KURSUS JANGKA PENDEK BERSAMA AADK PETALING JAYA

Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC) UPM dengan kerjasama Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) Daerah Petaling telah mengadakan Program Pembangunan Kerjaya dan Kursus Jangka Pendek bersama Klien AADK Daerah Petaling pada 1 April 2022.
Kursus kali ini bertajuk Demonstrasi Pemprosesan Pati Calamansi Asam Boi telah diadakan secara hibrid. Seramai 25 orang peserta klien dan 5 orang pegawai pengiring AADK telah hadir secara fizikal. Manakala, 100 orang peserta klien telah ikuti program secara online.

Bersama kita membantu memberikan sokongan kepada mereka untuk terus pulih dan menjalani kehidupan seperti biasa.

JAUHI DADAH! DADAH MEMBUNUH BANGSA!

*Gambar klien yang dipaparkan memang di kaburkan oleh pihak UCTC, bagi menjaga kesejahteraan klien.

Date of Input: 08/04/2022 | Updated: 08/04/2022 | k_mhafis

SXDdFAr~